Foligain 5% cu Minoxidil pentru bărbați -

590 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău 39 lei
în Moldova este

Descrierea

Aceasta este o soluție ideală pentru persoanele care suferă de subțierea părului și au nevoie de o fixare ușoară.

Gelul de modelare pentru recuperarea creșterii părului are o fixare ușoară și textura cu uscare rapidă, care nu doar modelează coafura, ci și vindecă părul. O formulă puternică cu 5% minoxidil stimulează foliculii de păr, făcând părul mai gros și structura lor mai densă, făcândul să pară mai sănătos. Aceasta este o soluție ideală pentru persoanele care suferă de subțierea părului și care au nevoie de coafarea în fiecare zi. 5% minoxidil trezește foliculii inactivi, având un efect maxim asupra structurii radiculare a părului.

Pentru rezultate mai bune:

Utilizați cu șamponul și balsamul de stimulare foligain Minoxidil pentru bărbați.

Aplicație: Aplicați gelul în mod uniform pe zona subțire a părului. Introduceți ușor în scalp cu mișcări circulare de masaj. Poate fi folosit în fiecare zi. După aplicare, spălați-vă pe mâini. Îl puteți lăsa pe păr până la următoare spălare.

Ingrediente:

Ingredient activ: 5% w/w minoxidil. Ingrediente inactive: apă, propilenglicol, poliacrilamidă, izoparafină C13-14, laureth-7, alcool.

Avertizare:

Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Dacă apare iritație, roșeață sau alt disconfort, întrerupeți utilizarea și adresați-vă la medic.