Foligain Regrowth Shampoo Men 2% Trioxidil -

440 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea

Sampon pentru regenerarea parului cu 2% Trioxidil® + Blocanti DHT conceput pentru a trata pierderea parului si pentru a promova sanatatea scalpului la barbati.

 -  Sampon pentru regenerarea parului la barbati

 -  Sampon de curatare profunda cu stimulente bioactive

 -  Contine 2% Trioxidil: complex de regenerare a parului cu actiune tripla pentru rezultate vizibile

 -  Ingredientele din Trioxidil sunt demonstrate clinic pentru a functiona mai rapid decat Minoxidil

 -  Poate fi combinat cu FOLIGAIN Minoxidil pentru o eficacitate maxima

 -  Ajuta la stoparea caderii parului rapid si eficient

 -  Reface parul mai gros, cu aspect mai plin

 -  Stimuleaza regenerarea rapida si sanatoasa a parului

 -  Cu blocante DHT de inalta performanta

 -  Sigiliul de umiditate blocheaza nutrientii si restabileste sanatatea scalpului

 -  Cu ingrediente studiate clinic

 -  Nu contine parabeni, sulfati sau ftalati

 

FOLIGAIN® Sampon de reglare a parului pentru barbati cu 2% Trioxidil® curata profund pentru a elimina acumularea si intinerirea parului pentru o mai buna rezistenta, vitalitate si energie. Parul si scalpul sunt perfuzate cu substante nutritive cheie, incluzand regenerarea parului cu tripla actiune de 2% complex Trioxidil cu blocante DHT, biotina, vitamine vizate, plus ierburi puternice si extracte pentru a fortifica si ingrosa parul. Parul se regenereaza rapid in timpul utilizarii consecvente si previne pierderea parului.

Modelul masculin de chelire apare atunci cand enzimele numite 5α-reductazele convertesc testosteronul sanatos in dihidrotestosteron (DHT). DHT determina aparitia foliculilor pilosi si micsorarea fazei de crestere. Blocarea DHT de pe scalp este cheia pentru a termina pierderea parului. Urmatorul lucru de care aveti nevoie este un produs cu ingrediente adecvate pentru a promova circulatia pe scalp, crescand cresterea parului. Ultimul lucru pe care trebuie sa-l cautam este nutrientii sa hraneasca foliculii de par sanatosi si noi, astfel incat parul va fi sanatos.

 

Samponul nostru de reglare a parului contine complexul nostru de inalta performanta Trioxidil care regleaza nutritia celulara, intareste proteinele matricei extracelulare, controleaza raspunsurile inflamatorii, inverseaza daunele cauzate de DHT si conditioneaza parul pentru faza anagena sau de crestere. De asemenea, contine agenti de intarire a parului, cum ar fi biotina, plus arginina HCI, treonina si alte extracte puternice pentru cresterea circulatiei scalpului si a sanatatii scalpului.

Numai FOLIGAIN contine Trioxidil, un complex anti-subtiere cu actiune tripla, dezvoltat de o echipa de experti in ingrijirea parului, cu ingrediente bioactive care arata clinic ca ajuta la revitalizarea sanatatii parului si scalpului.

Mai rezistent, mai gros, mai lung

Ajuta la stimularea proteinelor necesare pentru parul care este mai dens si plin de viata. Proteinele sunt un element cheie in sanatatea parului, oferind nutrienti pentru a crea un cap stralucitor si par rezistent. Cand fiecare folicul de par este bombardat de proteina potrivita, parul este intinerit, creand un aspect mai tanar si sanatos.

Regenerarea parului

Bioactivii vizeaza principalele cauze de subtiere, contribuind la fortificarea foliculilor din interior pentru parul mai tineresc. Diluarea subsideaza rapid si este inlocuita cu regenerare si reaprovizionare!

Ajuta la imbunatatirea sanatatii scalpului

Un scalp sanatos ofera mediul potrivit pentru un par mai bun. Tehnologia de blocare a umezelii sigileaza nutrientii si umiditatea pielii pentru a ajuta la reducerea iritarii si pentru a oferi o baza sanatoasa pentru ca firele de par noi, sanatoase sa creasca.

Mod intrebuintare: Masati in parul umed si scalp timp de 1-2 minute.

Pentru cele mai bune rezultate, permiteti produsului sa stea pentru inca 3-4 minute, astfel incat ingredientele active sa aiba timp sa functioneze.

Clatiti bine parul. Pentru rezultate optime se aplica cel putin 3-5 ori pe saptamana si se urmeaza cu Foligain Balsam.

Avertismente: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Daca apar iritatii, roseata sau disconfort, intrerupeti utilizarea si consultati un medic specialist licentiat.  

Cititi si pastrati cutie pentru informatii complete despre produs.