FОLIGAIN REGROWTH CONDITIONER FOR WOMEN -

440 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău 39 lei
în Moldova este

Descrierea

Balsam de regenerare a pielii cu nutrienti rejuvenati pentru volum si o lustruire adaugata a parului

• Balsam pentru reglare a parului cu stimulente bioactive destinat femeilor

• Balsam cu stimulente bioactive

• Contine 2% Trioxidil: complex de regenerare a parului cu actiune tripla pentru rezultate vizibile

• Ingredientele din Trioxidil sunt demonstrate clinic pentru a functiona mai rapid decat Minoxidil

• Poate fi utilizat cu FOLIGAIN Minoxidil pentru o eficacitate maxima

• Intrerupe pierderea parului rapid si eficient

• Promoveaza regenerarea rapida si sanatoasa a parului

• Adauga volumul si straluceste

• Sigiliul de umiditate blocheaza nutrientii si restabileste sanatatea scalpului

• Cu ingrediente studiate clinic

• Nu contine parabeni, sulfati sau ftalati

• Nu este testat pe animale

 

FOLIGAIN® Balsam de regenerare a parului pentru femei este un balsam usor, care adauga o viata noua parului inradacinat, cu substante nutritive pentru plinatate, volum si stralucire. Parul si scalpul sunt perfuzate cu complexul Trioxidil® de regenerare a parului cu actiune tripla, biotina, ulei de jojoba linistitor, plus extracte puternice din plante care arata ca fortifica parul. Aceste ingrediente au trecut prin teste riguroase si cercetari pentru a asigura cel mai bun suport pentru cresterea parului, sanatatea scalpului si sanatatea foliculului.

 

Numai FOLIGAIN contine Trioxidil, un complex anti-subtiere cu actiune tripla, dezvoltat de o echipa de experti in ingrijirea parului, cu ingrediente bioactive care arata clinic ca ajuta la revitalizarea sanatatii parului si scalpului.

 

Mai puternic, mai gros, mai lung

Ajuta la stimularea proteinelor necesare pentru parul care este mai dens si plin. Proteinele sunt un element cheie in sanatatea parului, oferind nutrienti pentru a crea un cap stralucitor si plin de par. Cand fiecare folicul de par este bombardat de proteina potrivita, parul este intinerit, creand un aspect mai tanar si sanatos.

 

Pentru regenerarea parului

Bioactivii vizeaza principalele cauze de subtiere, contribuind la fortificarea foliculilor din interior pentru parul mai tineresc. Diluarea subsideaza rapid si este inlocuita cu regenerare si reaprovizionare!

 

Ajuta la imbunatatirea sanatatii scalpului

Un scalp sanatos ofera mediul potrivit pentru un par mai bun. Tehnologia de blocare a umezelii sigileaza nutrientii si umiditatea pielii pentru a ajuta la reducerea iritarii si pentru a oferi o baza sanatoasa pentru ca firele de par noi, sanatoase sa creasca.

 

Pentru cele mai bune rezultate:

Folositi impreuna cu FOLIGAIN Sampon pentru reglare a parului pentru femei, FOLIGAIN Tratament de reglare a parului pentru femei cu 10% Trioxidil si FOLIGAIN pentru stimularea reglarii parului.

 

Poate fi de asemenea utilizat cu FOLIGAIN Minoxidil 2% pentru femei.

 

Mod intrebuintare: Dupa samponarea cu Sampon Foligain, aplicati o cantitate mica de Foligain Balsam si masati scalpul timp de 60 de secunde. Clatiti bine.

 

Ingrediente: Aqua, metilsulfat de behentrimoniu, butilenglicol, dextran, acetil tetrapeptid-3, extract de flori Trifolium Pratense (trifoi), polisorbat 80, glicerina, esteri ai acidului jojoba hidrolizat, acid citric, extract de radacina de ginseng, arginina, Bovina) Extract de radacina, proteina de soia hidrolizata, Polyquaternium-11, PEG-12 dimeticona, pantotenat de calciu, gliconat de zinc, Niacinamida, HCI ornitina, Citrulina, Glucozamina HCI, Biotin, Alcool Cetilic, Ribes Nigrum Oil Moringa Oleifera (Moringa) Ulei de seminte, Extract de frunze Urtica Dioica (Extract de frunze de frunze), Extract de culturi de celule de fructe Malus Domestica, Ulei de seminte de Simmondsia Chinensis (Jojoba), Ulei de Emu, Fenoxietanol, Parfum.

 

Avertismente: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Daca apare iritatie, inrosire sau disconfort, intrerupeti utilizarea si consultati un medic specialist licentiat.

 

Nu parabeni, sulfati sau ftalati

 

Nu a fost testat pe animale