Foligain 2% Minoxidil Women Solution 3 Month Supply -

765 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău 39 lei
în Moldova este

Descrierea

Eficient si Ultra Pur 2% Minoxidil Tratament Regenerare par cu rezultate clinice dovedite, recomandat pentru femei.

  - Dovedit clinic pentru a ajuta parul sa creasca din nou

 - Regenereaza cresterea parului rezistent si plin de viata

 - Reactiveaza foliculii pilosi pentru a stimula regenerarea parului

 - Aprobat FDA

 - 2% solutie topicala Minoxidil pentru barbati si femei

 

Exista produse de regenerare a parului si apoi exista FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI, cea mai recenta descoperire a tehnologiei de regenerare a parului!

 

FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI, utilizeaza materiale de cea mai inalta puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce in cea mai eficienta anti pierdere a parului, iar tratamentul de regenerare si crestere a parului de pe piata astazi fiind demonstrat clinic.

Cu un total de trei sticle (aproximativ trei luni de aprovizionare), FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% Tratament pentru ingrijirea parului pentru femei contine ingrediente active pentru a preveni pierderea parului si pentru a promova regresul parului pe zona scalpului la barbati si femei.

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost initial creat ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au inceput sa observe cum le cresc mai mult par! Cu o schimbare de directie, medicii au inceput sa prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un cap plin de par, complet si sanatos.

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile in 5% sau 2% solutii topice de propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este imprastiat in mod uniform pe toata suprafata scalpului si absorbit eficient prin piele.


Cum functioneaza FOLIGAIN® MINOXIDIL 2%?

SOLUTIA FOLIGAIN® 2% MINOXIDIL stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului pentru barbati si femei. Modul exact in care FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI stimuleaza foliculii de par nu este cunoscut, dar se sugereaza ca solutia imbunatateste circulatia sangelui in zona scalpului.

Regenerarea parului: FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului.

Spune STOP caderii parului si subtierii: Folosind 2% minoxidil, FOLIGAIN imbunatateste fluxul de sange spre zona scalpului, stimuland efectiv foliculii de par moi pentru a ajuta la incetinirea / stoparea subtierea parului la barbati si femei.

Prospect

Mod intrebuintare:  Impartiti parul si aplicati 1 ml de doua ori pe zi direct pe scalp in zona de subtiere / pierdere a parului.

Raspanditi uniform solutia pe zona de par.

Daca utilizati degetele, spalati-le imediat cu apa si sapun.

Utilizarea mai multor produse sau utilizarea lor mai des nu va imbunatati rezultatele.

Utilizarea continua este necesara pentru a pastra si a creste parul dvs., sau pierderea parului va incepe din nou.

Ingredient activ:

 - Minoxidil 2% greutate / volum

Ingrediente inactive: Alcool, propilen glicol, apa purificata.

Avertismente: numai pentru uz extern.

inflamabil; tineti departe de foc sau flacara.


Nu utilizati daca:

- Cantitatea de caderea parului este diferita de cea indicata pe partea laterala a acestei cutii, sau daca pierderea parului se afla doar pe partea din fata a scalpului. Solutia locala de 2% nu este destinata chelarii frontale sau unei linii de par care se retrage.

- Nu aveti istoric familial de cadere a parului.

- Pierderea parului este brusca si / sau neregulata.

- Nu stiti motivul pentru caderea parului.

- Sunteti sub 18 ani. Nu utilizati pe bebelusi sau copiii.

- Scalpul este rosu, inflamat, infectat, iritat sau dureros.

- Utilizati alte medicamente pe scalp.

 

Adresati-va unui medic inainte de utilizare daca aveti boli de inima.