REUZEL BLUE STRONG HOLD HIGH SHEEN POMADE 113G -

269 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău 39 lei
în Moldova este

Recomandat pentru: Fixare puternica
Descrierea

De ceva timp, produsele pentru stilul bărbaților au câștigat popularitate, pentru că aceștea au prezentat interes pentru a se bucura de un aspect extraordinar. Ca răspuns la nevoile lor pe piață au apărut diverse cosmetic, nu toate însă cu eficiența necesară. Pomada de păr de la brandul Reuzel, oferă un grad puternic de fixare, se descurcă bine cu firele mai groase sau ondulate și în mod eficient oferă rezistență pentru toată ziua. Formula a fost îmbogățită cu ulei de ricin, care are proprietăți nutritive, de întărire, regenerare și facilitează și răspândirea confortabilă. Totodată, se spală ușor, nu lasă urme, iar mirosul cald, cu note de vanilie moale permite o aplicare mai plăcută.
Dacă dorești să impresionezi femeia iubită la o cină romantică sau ai o întâlnire de afaceri importantă, cu ajutorul acestui arsenal de frumusețe vei arăta stilat și încrezut în tine!

Cum se utilizează: Aplicați produsul uniform pe firul din rădăcină spre capete. Redați aspectul și forma dorită cu ajutorul unui pieptene. Încearcați, de asemenea, stylingul de păr Reuzel Grooming.