DEAR BARBER COLLECTION III BEARD GROOMING SET -

485 lei

este în stoc

Descrierea

Setul include: Ulei pentru barbă și mustăți - Dear Barber Beard Oil, 30ml + Ceară pentru aranjarea părului și bărbii - Dear Barber Moustache Wax, 25ml + Pieptene pentru barbă - Dear Barber Beard Comb, 1 buc.

Ulei pentru barbă și mustăți - Dear Barber Beard Oil
Uleiul pentru barbă și mustăți, Dear Barber Beard Oil, este o adevărată descoperire pentru bărbații care sunt foarte exigenți la ținuta lor. Acest produs special este proiectat pentru a menține aspectul moale, blând și strălucitor a părului facial. Acesta este creat pe bază de uleiuri de nucă de cocos, migdale și Argan, din acest motiv posedă proprietăți excelente hrănitoare și hidratante. Nu lasă un strat neplăcut lipicios sau uleios și nu provoacă reacții alergice.

Cum se utilizează: Aplicați pe părul curat conform liniilor de masaj. După 15 minute îndepărtați excesul cu un șervețel.

Ceară pentru aranjarea părului și bărbii
Dear Barber Moustache Wax reprezintă o ceară moale pentru fixarea firelor pe față. Mijlocul cosmetic se întărește instantaneu și ajută la menținerea formei create, pe parcursul întregii zile.

Mod de utilizare: aplicați ceara pe părul uscat și conferiți-i forma dorită.

Pieptene pentru barbă - Dear Barber Beard Comb
Beard Comb constituie un pieptene mic, dar de înaltă calitate, care vă ajută să păstrați aspectul bine îngrijit a bărbii și mustețelor. Acesta este fabricat din lemn de caise.

Cum se utilizează: se folosește pentru pieptănarea bărbii sau aranjarea părului.