FOLIGAIN ADVANCED REGROWTH SHAMPOO MEN & WOMEN -

640 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău 39 lei
în Moldova este

Descrierea

Solutie profunda de curatare a parului cu potentiali blocanti Minoxidil si Trioxidil® Blend + DHT

 -  Sampon pentru curatarea profunda a scalpului cu stimularea bioactiva

 -  Doar FOLIGAIN® pentru barbati si femei, Sampon de reglare a parului contine Trioxidil® si Minoxidil pentru performanta maxima

 -  Actiunea tripla Trioxidil vizeaza principalele cauze ale caderii parului

 -  Cu blocante DHT de inalta performanta

 -  Minoxidil este dovedit clinic pentru a regenera parul si pentru a preveni subtierea lui

 -  Sigiliul de umiditate blocheaza nutrientii si restabileste sanatatea scalpului

 -  Cu ingrediente studiate clinic

 -  Nu contine parabeni, sulfati sau ftalati

 

Samponul de reglare a parului FOLIGAIN® este special creat pentru barbatii si femeile care sufera de caderea parului sau de par cu probleme. Formula noastra revolutionara este prima care combina Minoxidil dovedit clinic cu Trioxidil, un complex triplu de regenerare a parului, care functioneaza rapid pentru a oferi parului mai multa viata, sa fie mai rezistent si sanatos.

Modelul masculin Baldness apare atunci cand enzimele numite 5α-reductazele convertesc testosteronul sanatos in dihidrotestosteron (DHT). DHT determina aparitia foliculilor pilosi si micsorarea fazei de crestere. Blocarea DHT de pe scalp este cheia pentru a termina pierderea parului. Urmatorul lucru de care aveti nevoie este un produs cu ingrediente adecvate pentru a promova circulatia pe scalp, crescand cresterea parului. Ultimul lucru pe care trebuie sa-l cautam este ca nutrientii sa hraneasca foliculii de par sanatosi si noi, asa ca parul va fi sanatos.

 

Minoxidil si Trioxidil lucreaza impreuna pentru a revitaliza foliculii de par si pentru a preveni pierderea parului prin stimularea matricei extracelulare a scalpului si blocarea DHT daunatoare. Folosind mecanisme avansate, acest sampon va ajuta la construirea proteinelor necesare pentru o crestere sanatoasa a parului, ancorarea parului superior si sanatatea scalpului.

Aceste ingrediente au trecut prin teste riguroase si cercetari pentru a asigura cel mai bun suport pentru cresterea parului, sanatatea scalpului si sanatatea foliculului.

Numai FOLIGAIN contine Trioxidil, un complex anti-subtiere cu actiune tripla, dezvoltat de o echipa de experti in ingrijirea parului, cu ingrediente bioactive care arata clinic ca ajuta la revitalizarea sanatatii parului si scalpului. 

Mai rezistent, mai gros, mai lung

Ajuta la stimularea proteinelor necesare pentru parul care este mai dens si plin de viata. Proteinele sunt un element cheie in sanatatea parului, oferind nutrienti pentru a crea un cap stralucitor si par rezistent. Cand fiecare folicul de par este bombardat de proteina potrivita, parul este intinerit, creand un aspect mai tanar si sanatos.

Regenerarea parului

Bioactivii vizeaza principalele cauze de subtiere, contribuind la fortificarea foliculilor din interior pentru parul mai tineresc. Diluarea subsideaza rapid si este inlocuita cu regenerare si reaprovizionare!

Ajuta la imbunatatirea sanatatii scalpului

Un scalp sanatos ofera mediul potrivit pentru un par mai bun. Tehnologia de blocare a umezelii sigileaza nutrientii si umiditatea pielii pentru a ajuta la reducerea iritarii si pentru a oferi o baza sanatoasa pentru ca firele de par noi, sanatoase sa creasca.

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost initial creat ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au inceput sa observe ca le cresc mai mult par! Cu o schimbare de directie, medicii au inceput sa prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un scalp plin de par complet si sanatos.

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile in 5% sau 2% solutii topice de propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este imprastiat in mod uniform pe toata suprafata scalpului si absorbit eficient prin piele.

Cum functioneaza Minoxidil?

MINOXIDIL stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului pentru barbati si femei. Modul exact in care Minoxidil stimuleaza foliculii pilosi nu este cunoscut, dar se sugereaza ca solutia imbunatateste circulatia sangelui in zona scalpului.

Pentru cele mai bune rezultate:

Folositi impreuna cu FOLIGAIN BALSAM pentru ingrijirea parului pentru barbati sau pentru femei cu 2% Trioxidil, TRATAMENTUL FOLIGAIN HAIR REGROWTH pentru barbati sau pentru femei cu 10% Trioxidil si FOLIGAIN SUPLIMENT REGENERARE PAR 120 Capsule.

Mod intrebuintare: Masati in parul umed si scalp timp de 1-2 minute.

Pentru cele mai bune rezultate, permiteti produsului sa stea pentru inca 3-4 minute, astfel incat ingredientele active sa aiba timp sa functioneze.

Clatiti bine parul. Pentru rezultate optime se aplica cel putin 3-5 ori pe saptamana si se urmeaza cu Foligain Balsam.

Avertismente: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Daca apar iritatii, roseata sau disconfort, intrerupeti utilizarea si consultati un medic specialist licentiat.

Cititi si pastrati cutie pentru informatii complete despre produs.

Ingrediente active:

Ketoconazol 1%, Minoxidil Sulfat 2% g / g, Acid salicilic 1%.