REVITA HIGH-PERFORMANCE HAIR STIMULATING SHAMPOO -

780 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău 39 lei
în Moldova este

Descrierea

Revita High-Performance Hair Stimulating Shampoo (205ml) de la compania americană DS Laboratories, care câștigă rapid popularitate pe piața noastră. Din punct de vedere al eficacității, produsul este comparabil cu produsele pe bază de minoxidil. Cu toate acestea, nu conține acest ingredient în compoziția sa! Aceasta este o adevărată revoluție în cosmetologie!


Formula unică și compoziția avansată

Minoxidil este o soluție unică, care este capabilă să activeze creșterea propriului păr cu alopecie. Substanța revitalizează foliculii de păr, stimulând îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul scalpului.

Cu toate acestea, brandurile de top din lume nu își opresc cercetarea științifică nici un minut și creează formule eficiente mereu noi. Astfel au apărut cele mai noi produse brevetate sub marca Revita®.

Minoxidil nu face parte din Revita High-Performance Hair Stimulating, dar produsul, de asemenea, stimulează întărirea și creșterea părului nu mai puțin eficient! Șamponul se bazează pe formula Revita® avansată, bazată pe un complex perfect echilibrat de ingrediente naturale. Fiecare substanță a fost inclusă în compoziție după mulți ani de studii în mai multe laboratoare din lume.

Noutate pentru industria frumuseții: combaterea pierderii părului


Formula unică Revita - încetinește procesul de cădere a părului:

• are efect antialergic;

• ameliorează inflamația pielii;

• conține ingrediente hidratante;

• hrănește activ.

Șamponul nu duplică efectul altor produse, dar le completează efectiv. Acesta este motivul pentru care și trebuie utilizat în complex cu alte produse din laboratoarele DS.

Șamponul nu numai că curăță delicat părul de particule contaminante și reziduuri de sebum – ci și oferă moliciune extraordinară cu o aromă naturală ușoară.

Cofeina conținută în compoziție stimulează puternic foliculii de păr. Revitalizează circulația sângelui, încetinită din cauza modificărilor hormonale sau legate de vârstă. Foliculii de păr capătă o nouă forță.

Cea mai recentă tehnologie folosită în șamponul Revita accelerează transportul aminoacizilor către păr, asigurând formarea de structuri proteice care le susțin viabilitatea.

Toate componentele naturale sunt extrase în laboratorul producătorului prin metoda tradițională de presare. Fără extracție chimică! Moleculele biologic active rămân intacte, astfel încât eficiența acțiunii lor asupra catenelor este maximă!