DRS Dermastamp pentru cap 80 pins 1 мм -

190 lei

este în stoc

Descrierea

DRS Dermastamp - un dispozitiv a cărui acțiune este similară cu mezcocooterul, doar este mai local. Dispozitivul are în total 80 de ace cu acțiune verticală. Lungimea fiecăruia dintre ele este de 1 mm, ceea ce garantează cel mai precis efect asupra scalpului. Microacurile sunt complet acoperite cu un aliaj de titan, ce le garantează hipoalergenicitatea și inofensivitatea completă chiar și pentru pielea sensibilă.


Utilizare

DRS Dermastamp este destinat utilizării locale în zone limitate ale pielii, inclusiv în locuri cu acces complicat pentru mezoscooter. Dispozitivul este eficient în combaterea alopeciei locale, unde nu este necesară tratarea întregului scalp. În plus, astfel de dispozitive sunt adesea folosite pentru a elimina cicatricile,  și alte defecte ale pielii.

Acțiune

DRS Dermastamp acționează în același mod ca mezcocooters. Adică realizează microperforarea pielii, activând producția de colagen și începând procesul de regenerare celulară. În plus, îmbunătățește local circulația sângelui, ceea ce îmbunătățește nutriția foliculilor cu substanțe utile și afectează pozitiv creșterea părului nou.