Solutie Rogaine Solution Men - 1 luna -

499 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea

Ce este Minoxidil?

Minoxidil este primul si singurul tratament avizat de Ministerul Sanatatii impotriva caderii parului care este dovedit clinic ca ajuta la regenerarea parului. Minoxidil ajuta la inversarea procesului de pierdere ereditara a parului. Minoxidil este substanta activa din Rogaine (cel mai bun produs impotriva caderii parului din Statele Unite). Care este diferenta? Faptul ca Minoxidil functioneaza la fel de bine, si cheltuiti mult mai putini bani.

Cum functioneaza Minoxidil?

In caderea ereditara a parului, combinatia intre ereditate, hormoni si varsta determina o scadere progresiva sau miniaturizare de anumiti foliculi ai scalpului. In timp, cu cat faza activa de crestere a parului devine mai scurta, faza de odihna devine mai lunga. In cele din urma, cresterea parului nu va mai avea loc. Mecanismul exact de functionare a solutiei Minoxidil este incert. Cu toate acestea, cercetatorii cred ca Minoxidil functioneaza in parte, prin extinderea partiala a foliculilor de par si inversarea procesului de miniaturizare. Prin largirea foliculilor miniaturizati, faza de crestere a parului este prelungita, si va permite parului sa arate mai gros si mai lung. Si cu mai multi foliculi in faza de crestere, in acelasi timp, este posibil sa vedem o acoperire mai buna a scalpului.

Ce trebuie sa stii?

Daca sunteti in cautarea de raspunsuri privind caderea parului, de la faptele de baza la modul in care aceasta se intampla, la ceea ce poti face despre aceasta conditie, sunteti in locul potrivit. Aici veti afla despre complexitatea procesului de cadere a parului si stiinta din spatele ei. Invatand si intelegand faptele, luati un prim pas important pentru a controla starea.

 Elemente de baza despre parul tau

 - Scalpul este acoperit, in medie, cu 100.000 de foliculi pilosi (fire de par).

 - Dupa nastere nu mai apar alti foliculi.

 - Cei mai multi oameni pierd intre 50-100 de fire de par intr-o zi, dar o pierdere consecventa de 150 sau mai multe fire de par pe zi este considerata o pierdere semnificativa de par.

Ce cauzeaza caderea parului la barbati?

Desi exista multe cauze de cadere a parului, calvitia masculina (de asemenea cunoscuta ca alopecie androgenica sau pierderea ereditara a parului) reprezinta aproximativ 95% din cazurile de cadere a parului la barbati. De obicei este declansata de o combinatie de activitate hormonala si ereditate, care, impreuna determina micsorarea foliculilor de par din scalp. In timp, scaderea progresiva a foliculilor din scalp duce la scurtarea ciclului de crestere a firului de par. Parul devine mai rar si mai scurt, pana ce nu mai exista niciun semn de crestere a acestuia.

Idei despre calvitia masculina

 - Exista mai multe cauze de cadere a parului. Cu toate acestea, calvitia masculina este cel mai frecvent tip de cadere a parului si este de obicei permanenta. Ea reprezinta aproximativ 95% din cazurile de cadere a parului la barbati.

 - Caderea parului este o conditie ce poate fi mostenita din partea mamei sau a tatalui.

 - Caderea parului poate incepe in adolescenta, in jurul varstei de 20 sau de 30 de ani.

 - Caderea parului afecteaza pana la o treime din toti barbatii.

 - Pana la varsta de 50 de ani, aproximativ 50% dintre barbati au parul in mod semnificativ mai rar.

 - Nu este normal sa pierzi 150 sau mai multe fire de par pe zi.