Spuma Rogaine Foam Women - 2 luni -

565 lei
coș Cumpără cu 1 click
este în stoc

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea

Cum functioneaza Minoxidil?

In caderea ereditara a parului, combinatia intre ereditate, hormoni si varsta determina o scadere progresiva sau miniaturizare de anumiti foliculi ai scalpului. In timp, cu cat faza activa de crestere a parului devine mai scurta, faza de odihna devine mai lunga. In cele din urma, cresterea parului nu va mai avea loc. Mecanismul exact de functionare a solutiei Minoxidil este incert. Cu toate acestea, cercetatorii cred ca Minoxidil functioneaza in parte, prin extinderea partiala a foliculilor de par si inversarea procesului de miniaturizare. Prin largirea foliculilor miniaturizati, faza de crestere a parului este prelungita, si va permite parului sa arate mai gros si mai lung. Si cu mai multi foliculi in faza de crestere, in acelasi timp, este posibil sa vedem o acoperire mai buna a scalpului.

Ce trebuie sa stii?

Daca sunteti in cautarea de raspunsuri privind caderea parului, de la faptele de baza la modul in care aceasta se intampla, la ceea ce poti face despre aceasta conditie, sunteti in locul potrivit. Aici veti afla despre complexitatea procesului de cadere a parului si stiinta din spatele ei. Invatand si intelegand faptele, luati un prim pas important pentru a controla starea.

Cel mai frumos par este cel sanatos

Stiati ca femeia este nascuta cu aproximativ 100.000 de foliclui de par pe cap, si le pastreaza pentru tot restul vietii? Cele mai multe femei pierd intre 50 si 100 de fire de par pe zi. Daca parul tau este sanatos, acesta va creste la loc pe cont propriu. Dar daca sunteti una dintre cele 4 milioane de femei din Romania care sufera de caderea ereditara a parului, puteti pierde 150 de fire de par sau mai mult intr-o zi - fire de par care nu vor creste la loc la fel de groase si sanatoase cum erau odata. Puteti observa deja mai mult par pe perie, in chiuveta sau la scurgerea dusului. In timp ce parul dumneavoastra se rareste, devine o provocare aranjarea acestuia. Vestea buna este ca, cu Minoxidil, puteti prelua controlul caderii de par si par mai frumos si mai sanatos poate creste la loc, mai ales daca incepeti tratamentul la primele semne de cadere a parului. Minoxidil este singura solutie aprobata de Ministerul Sanatatii care va poate ajuta la regenerarea firelor de par si oprirea caderii parului.

Ce cauzeaza caderea parului la femei?

Cu toate ca exista multe conditii, boli si practici de ingrijire a parului care pot duce la subtierea si caderea excesiva de par la femei, conditia de pierdere ereditara a parului reprezinta 95% din toate cazurile de cadere a parului la femei. Caderea parului este diferita la femei fata de barbati. Caderea parului poate fi, de asemenea, un simptom al stresului, sarcinii, precum si administrarea unor medicamente. Aceste lucru este important de stiuit, pentru ca Minoxidil este singurul tratament aprobat de Minsiterul Sanatatii impotriva caderii parului la femei.

Par mai frumos si mai sanatos cu Minoxidil

Este posibil ca pierderea parului sa fie ereditara, dar nu este nevoie sa traiti cu ea pentru totdeauna. Minoxidil este primul si singurul tratament aprobat de Ministerul Sanatatii dovedit clinic ca poate duce la regenerarea parului. Minoxidil actioneaza prin penetrarea scalpului dumneavoastra pentru a revitaliza si stimula regenerarea foliculilor de par. De aceea Minoxidil este produsul #1 recomandat de medicii dermatologi pentru caderea ereditara a parului la femei. Cu cat incepeti tratamentul mai curand, cu atat sansele de regenerare a parului dumneavoastra sunt mai mari.

Minoxidil este singura solutie sigura pentru femei

Solutia #1 recomandata de medicii dermatologi pentru regenerarea parului se elibereaza fara prescriptie medicala.

Minoxidil ajuta, de asemenea, la inversarea procesului de cadere ereditara a parului.

Singurul tratament aprobat de Ministerul Sanatatii si dovedit clinic ca regenereaza parul la femei.

Ce dovezi exista ca Minoxidil functioneaza?

Dermatologii au efectuat un studiu observational pe 984 de barbati cu probleme ereditare de caderea parului. Studiul a evaluat faptul eficienta unei solutii topice cu concentratie de 5% Minoxidil in tratamentul caderii parului si stimularea cresterii de par nou. In perioada de 1 an al studiului, pacientii au aplicat 1 mililitru (ml) de solutie cu concentratie de 5% minoxidil, o data pe zi, pe zonele cu probleme ale scalpului.

La sfarsitul anului:

Investigatorii dermatologi au observat ca zonele de cadere a parului de pe scalp au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.

In timpul evaluarii eficacitatii minoxidilului in stimularea cresterii parului, investigatorii au observat ca solutia cu concentratia de 5% a fost foarte eficienta in 15.9% din cazuri, eficienta in 47.8% si moderat eficienta in 20.6%.

Parul pierdut in timpul spalarii a numarat 69.7% la inceputul studiului, si 18.8% la sfarsit - o masura a eficacitatii solutiei cu concentratie 5% de Minoxidil in stoparea procesului de cadere a parului pacientilor studiati.

Efectele secundare, in mare parte dermatologice, au fost observate in 3.9% din pacienti. Niciun efect secundar nu a fost inregistrat ca fiind grav.